Yad va Lev 40+

Som noget helt nyt udbyder vi i 2019 en mulighed for at hjælpe i Yad va Lev i Jerusalem for  40+ i fire uger. Målgruppen er folk på 40 - 60 år, der sandsynligvis stadig er på arbejdsmarkedet.

Vi kalder det  Yad va lev 40+

Hvad er Yad va Lev 40+?

I Yad va Lev 40+ er man i Jerusalem i 4 uger og har 5 arbejdsdage om ugen. I og med at der også er turdage, bliver det samlet ca. 15 arbejdsdage i løbet af et ophold. Det primære formål med Yad va Lev 40+ er at give af sin tid og sin arbejdskraft til udsatte mennesker i Jerusalem i4 uger. Yad va Lev er et diakonalt arbejde, hvor vi hjælper med hånd og hjerte.

I og med at det foregår i Jerusalem i Israel, er der en enestående mulighed for samtidig at få en oplevelse af landet og folket med sig hjem og at få bibelundervisning on location.  Som en del af opholdet kommer man på ørkentur samt på en 3 dages tur til Det Danske Hus i Poriya. Der er også mulighed for individuelle ture på fridage.

Man bor i en  4værelses lejlighed sammen med  et lederpar og 5 andre. Man betaler selv sin rejse, sin kost og sit ophold.

Hold 2020

Hold 40++ : 17. maj - 13.juni 

"Hårdt arbejde der gør en forskel" - læs her

Hvis du har lyst at læse en artikel skrevet af vores pilotprojekt-hold i Yad va Lev 40+ kan du finde den her: Hårdt arbejde, der gør en forskel

Ansøgning til Yad va Lev 40+

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og at ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de kommer ind.

Der kan dog også indgå andre forhold i vurderingen af ansøgningerne.

Afvent mail med bekræftelse

Du er ikke sikret en plads, før du har modtaget en mail fra kontoret. Med bekræftelsen kommer også betalingsoplysninger vedr. depositum på 2.000,-

Depositum tilbagebetales ikke ved senere afmelding.

Udfyld ansøgningsskema her