Podcast

 Ordet og Israel udgiver nu også podcasts. Alle podcasts kan findes på flere måder, se nedenfor.

Her finder du Ordet og Israels podcasts

Brug hjemmesiden (eller app'en) podbean.com og søg efter "ordetogisrael".  Nedenfor findes direkte link til de enkelte podcasts.

eller

Søg efter "ordetogisrael" på den app, hvor du plejer at finde podcasts.

 

Andagter og nyheder

Hver måned udgives dels en andagt og dels en kort nyhedsoversigt med aktuelt fra Israel.

Lyt til andagter og nyheder

 

Podcast-serie

I anledningen af Ordet og Israels 75-årsjubilæum i 2021 udgives en serie om Ordet og Israel gennem nogle af dem, der var med. Historien fortælles med det dobbelte formål for Ordet og Israels arbejde som vinkel og med de tre dna-værdier som den røde tråd. 

Ordet og Israels historie 1 - med Aase og Per Weber

Anders Vindum taler med Aase og Per Weber om dengang, det hele begyndte, og om hvordan bevægelsen har udviklet sig igennem årene.

Hør Ordet og Israels historie 1 her

 

Ordet og Israels historie 2: Historien om det social-diakonale arbejde i Jerusalem gennem 40 år

"At give jøderne Bibelens syn på Jesus" er den ene del af Ordet og Israels formål. Denne podcast handler om arbejdet med dette formål.
Det social-diakonale arbejde i Jerusalem har sit udgangspunkt i Guds kærlighed til sit folk og til os - og gennem arbejdet vil vi gerne vise vores kærlighed til det jødiske folk, en af kerneværdierne i arbejdet. Ellen Hessellund Mikkelsen taler med Krista Andersen, Hanne og Leif Toft samt Alice og Arne Bruun om det social-diakonale arbejdes historie gennem de første 40 år i Jerusalem.

Hør Ordet og Israels historie 2 her

 

Ordet og Israels historie 3 (udgives til efteråret):

"At give kristne Bibelens syn på Israel" er den anden del af formålet med arbejdet i Ordet og Israel. I denne podcast fokuseres på dette formål.