Podcast

 Ordet og Israel udgiver nu også podcasts. Alle podcasts kan findes på flere måder, se nedenfor.

Ordet og Israels podcast

På Ordet og Israels podcast udgives hver måned dels en andagt og dels en kort nyhedsoversigt med aktuelt fra Israel. Derudover udgives med jævne mellemrum bibelundervisning og gode fortællinger fra arbejdet.

Her finder du Ordet og Israels podcasts

Brug denne afspiller fra Podbean for at høre de nyeste udgivelser

 

eller

Brug Spotify

eller

Brug hjemmesiden (eller app'en) podbean.com og søg efter "ordetogisrael".  

eller

Søg efter "ordetogisrael" på den app, hvor du plejer at finde podcasts. 

 

Podcast-serie: Ordet og Israel 75 år

I anledningen af Ordet og Israels 75-årsjubilæum i 2021 udgives en serie om Ordet og Israel gennem nogle af dem, der var med. Historien fortælles med det tredelte formål for Ordet og Israels arbejde som vinkel og med de tre dna-værdier som den røde tråd. 

Ordet og Israels historie 1 - med Aase og Per Weber

Anders Vindum taler med Aase og Per Weber om dengang, det hele begyndte, og om hvordan bevægelsen har udviklet sig igennem årene.

Hør Ordet og Israels historie 1 her

 

Ordet og Israels historie 2: Historien om det social-diakonale arbejde i Jerusalem gennem 40 år

"At give jøderne Bibelens syn på Jesus" og "at give  kristne mulighed for at vise kærlighed til det jødiske folk" er vigtige dele af Ordet og Israels formål. Denne podcast handler om arbejdet med disse formål.
Det social-diakonale arbejde i Jerusalem har sit udgangspunkt i Guds kærlighed til sit folk og til os - og gennem arbejdet vil vi gerne vise vores kærlighed til det jødiske folk, en af kerneværdierne i arbejdet. Ellen Hessellund Mikkelsen taler med Krista Andersen, Hanne og Leif Toft samt Alice og Arne Bruun om det social-diakonale arbejdes historie gennem de første 40 år i Jerusalem.

Hør Ordet og Israels historie 2 her

 

Ordet og Israels historie 3:

"At give kristne Bibelens syn på Israel" er det første af Ordet og Israels tre formål. I denne podcast fokuseres på dette formål.

Fra ungdomsarbejdets begyndelse i firserne til indvielsen af Det Danske Hus i 2013. Anders Vindum taler med Birger Christensen og Torben Mathiesen.

Hør Ordet og Israels historie 3 her