Discipelskolen

Tre måneders ophold i Det Danske Hus i Poriya ved Genesaret Sø er en enestående mulighed for at læse Bibelen med alle sanser. Her er tid og ro til at fordybe sig i Bibelens budskab, som bliver meget nærværende, når man opholder sig i Bibelens land. Vi tror faktisk, at et ophold på Discipelskolen kan få  afgørende betydning for dit liv med Gud.

 

Mange gode grunde til at blive elev

Én lærer, 12 elever og et helt specielt land og folk. Det var hovedingredienserne i den undervisning, der blev givet i Israel for cirka 2.000 år siden. Det samme budskab har siden revolutioneret millioner af menneskers liv.

Mange har drømt om at få lov til at være blandt disse første elever. De har uden tvivl fået den bedste bibelundervisning, der nogensinde er givet.

Nogle praktiske omstændigheder gør dog, at vi ikke kan få nøjagtig den samme undervisning i dag: Jesus går ikke synligt omkring mere, og det er de færreste, der kan rykke tre år ud af kalenderen for at studere hans ord. Det hindrer os dog ikke i at opleve noget, der minder lidt om disciplenes liv.

For det første har Jesus lovet, at han vil være, hvor to eller tre samles om ham.

For det andet kan vi i dag gå rundt i de samme omgivelser, som var en stor del af Jesu undervisning. Her kan vi læse Bibelen med alle sanser.

For det tredje er der nu mulighed for, at danske unge kan modtage Guds ord i et meget tæt fællesskab ved Genesaret Sø!  
Som elev på Discipelskolen lever du i et tæt fællesskab med 19 andre unge mennesker og får en masse bibelundervisning. Det sker midt i det land og folk, som Gud udvalgte til at være et redskab for sin frelse.

 Der er derfor mange gode grunde til at blive elev på Discipelskolen:

  • Mulighed for at udforske Bibelen i Bibelens eget land - og der, hvor Jesus selv underviste
  • Der gives bibelundervisning fra engagerede og kompetente undervisere fra Danmark og Israel
  • Du bor i det samme land og sammen med det samme folk, som var her på Jesu tid. Det vil danne en enestående baggrund for at forstå Jesu undervisning og Bibelens budskab 
  • Du vil blive udfordret til at lytte til Bibelen og dine omgivelser
  • Du kan blive en del af et stærkt og forpligtende fællesskab med plads til forskellighed 
  • Du får mulighed for at møde det jødiske folk og høre Bibelens kald til at tjene dem og møde dem med evangeliet
  • Du vil blive opmuntret til at bidrage med det, du er og kan
  • Du vil få daglig stilletid med Gud
  • Og så vil du få en masse gode oplevelser i et godt fællesskab og et spændende land