Kurser i Det Danske Hus

I løbet af året afholder vi kurser i Det Danske Hus. De er af forskellig varighed og til forskellige målgrupper. Alle har de dog som mål at skabe bibelglæde. Her kan du læse mere om de mange muligheder og tilmelde det kursus, der passer til dig. Du er altid velkommen til at kontakte kontoret for yderligere oplysninger.

Kurser i 2018

Højskolekursus med Luthersk Missions Højskole: 27.april - 6.maj

Seniorkursus 2018 Jubilæumskursus - Israel 70 år: 8. - 22.maj

Minibibelskole for unge: 12. – 26.juli

Via menuen til venstre kan du finde program, priser og tilmelding for de enkelte kurser.

Kursusprogram for 2019

Kommer i løbet af juli måned. Tilmelding påbegyndes ultimo august. Dato meldes ud sammen med programmet.

Eksempel på ugeprogram:

 

Tilmelding

Tilmelding til de forskellige kurser foregår under hvert enkelt kursus. Se i menuen til venstre.

Pris

Priser står ved hvert enkelt kursus. Ved tilmelding betaler man et depositum på 1.000 kroner per person, som ikke tilbagebetales. Restbeløbet betales en måned før kursusstart.

Prisen dækker kost og logi, ture, entreer og undervisning. Transporten i Israel gennemføres i lejede biler (inkl. i prisen), som føres af frivillige blandt deltagerne.

Ikke inkluderet i prisen: Flybillet til Israel, transport til Poriya samt forsikring. 

Vilkår for afmelding

Hvis du afmelder dig efter at have betalt det fulde beløb, får du 25 procent af det samlede beløb tilbage, medmindre pladsen bliver afsat til en anden. I det tilfælde får du 6.000 kr. tilbage.

Rejser du hjem, inden kurset er slut, er der ingen refusion.

Forsikring

Det er ikke nok at tegne en sygeforsikring på flybilletten, hvis man også ønsker beløbet for selve opholdet refunderet i tilfælde af sygdom.

Tjek, hvad din egen rejseforsikring dækker. Hos eksempelvis Felix Rejser og Gouda kan du tegne en forsikring, der dækker selve kurset, hvis du bliver syg. Denne forsikring skal dog bestilles senest samtidig med tilmelding/betaling af depositum.

Fællesrejse

Når du tilmelder dig et kursus, kan du samtidig tilmelde dig fællestransport (fly og bus), som arrangeres af Felix Rejser. Prisen varierer, men ligger som regel mellem 3.500 og 4.500 kr., og det er tur/retur mellem København Lufthavn og Det Danske Hus. Du kan også selv købe billet og sørge for transport til Det Danske Hus.

Praktiske forhold

På kurserne i Det Danske Hus er der fuld forplejning. Kursisterne hjælper med borddækning og afrydning/opvask. De dage, hvor man er ude på on-location undervisning, smører deltagerne deres egne madpakker eller der medbringes fællesmad.

Undervisningen foregår dels i undervisningslokalet og dels on location.

Der er 9 dobbeltværelser fordelt på 2 etager. På hver etage er der to badeværelser på gangen. Værelsermne er med opredning og håndklæder. Kursister forventes selv at holde værelserne rene under kurset. Alle deltager i fælles slutrengøring.

Det Danske Hus danner en dejlig ramme omkring kurserne. Udover værelser, køkken og spisestue er der også en rummelig dagligstue på 1. sal og mange hyggelige steder på terrasser, altaner og i haven.