Generel information

Undervisningen

Undervisningen foregår dels i undervisningslokalet og dels on location. På hvert kursus medvirker som oftest også lokale undervisere.

Hver dag holdes morgen- og aftenandagt.

 

Eksempel på dags-program 

Praktiske forhold

Det Danske Hus i Poriya danner en dejlig ramme omkring kurserne.

Udover værelser, køkken og spisestue er der også en rummelig dagligstue på 1. sal og mange hyggelige steder på terrasser, altaner og i haven.

I Det Danske Hus indkvarteres man på dobbeltværelser. Der er 9 dobbeltværelser fordelt på 2 etager.

Der er ikke mulighed for enkeltværelser.  

På hver etage er der to badeværelser på gangen. To værelser deles om et badeværelse.

Der er sengetøj og sengelinned samt håndklæder i Det Danske Hus, så man skal ikke selv medbringe dette.

Kursister forventes selv at holde værelserne samt bad og toiletter rene under kurset. Alle deltager i fælles slutrengøring.

Fuld forplejning

På kurserne i Det Danske Hus er der fuld forplejning. Frivilligt køkkenpersonale sørger hver dag for god mad til kursisterne.
Kursisterne hjælper med borddækning og afrydning/opvask.

De dage, hvor man er ude på on-location undervisning, smører deltagerne deres egne madpakker eller der medbringes fællesmad.

Pris

Priser står ved hvert enkelt kursus. Ved tilmelding betaler man et depositum på 1.000 kroner per person, som ikke tilbagebetales. Restbeløbet betales en måned før kursusstart.

Prisen dækker kost og logi, ture, entreer og undervisning. Transporten i Israel gennemføres i bus eller i lejede biler (inkl. i prisen). Biler føres af frivillige blandt deltagerne.

Ikke inkluderet i prisen: Flybillet til Israel, transport til Poriya samt forsikring. 

Hvis valutakurser og priser ændrer sig betydeligt, kan der forekomme regulering af kursuspriserne.

Vilkår for afmelding

Ved afmelding efter betaling af det fulde beløb, gives 25 procent af det samlede beløb tilbage, medmindre pladsen bliver afsat til en anden. I sådanne tilfælde tilbagebetales beløbet minus depositum.

Ved hjemrejse, inden kurset er slut, er der ingen refusion.

Bemærk: Hvis Udenrigsministeriet på udrejsetidspunktet direkte fraråder rejser til Israel af sikkerhedsgrunde, tilbagebetales indbetalte beløb vedrørende deltagelse i Ordet og Israels aktivitet i Israel. Dog ikke depositum.

Forsikring

Det er ikke nok at tegne en sygeforsikring på flybilletten, hvis man også ønsker beløbet for selve opholdet refunderet i tilfælde af sygdom.

Tjek, hvad egen rejseforsikring dækker. Hos eksempelvis Felix Rejser og Gouda kan du tegne en forsikring, der dækker selve kurset, hvis du bliver syg. Denne forsikring skal dog bestilles senest samtidig med tilmelding/betaling af depositum.

Rejse

Der henvises til en fælles flyrejse til og fra Israel samt bustransport til og fra Det Danske Hus. Flybillet og bus afregnes direkte med Felix Rejser. Man kan også selv stå for køb af rejse og skal så bare møde op i Poriya ved kursusstart.

Ved tilmelding gives bindende tilsagn om, hvorvidt man ønsker at være med på fællesrejsen.

Transporten i Israel under kurset foregår i busser med lokal chauffør eller i lejede biler, der føres af frivillige blandt deltagerne.