Ansatte i Joffi

 

Ungdomssekretær Jesper Sundgaard

I 1989 kom jeg til verden. Jeg har den ære at være gift med Alice Møberg. I sommeren 2014 færdiggjorde jeg en bachelor i teologi fra Dansk Bibel-Institut. Mit første møde med Israel var i 2009, da jeg var volontør i Yad va Lev. Siden da har jeg nydt godt af det arbejde, som Joffi og Ordet og Israel gør. Jeg har egentlig bare oplevet en dyb rigdom i min bibellæsning, efter jeg fandt ud af, at Gud har knyttet sig til det jødiske folk. Det er forunderligt, hvordan Gud har beriget og til stadighed vil berige os hedninger gennem sit folk, Israel. Der er masser af guf, trøst og håb, når vi tør tage de vanskelige tekster frem – i både GT og NT. Så det vil jeg gøre. Gud hjælpe mig!

Kontakt

jespersundgaard@joffi.dk

Tlf.: 26205684

Ungdomssekretær Emil Brande-Bahn Petersen

Navnet er Emil, og jeg er en årgang 1992. Oprindeligt er jeg fra Nordsjælland, fra den rigtige side af skoven, men nu bor jeg i Aarhus, hvor jeg studerer teologi på Menighedsfakultetet.

Jeg var på Discipelskolen tilbage i 2013, og det har i meget høj grad givet mod på mere Israel. Jeg brænder for at se en ny generation af unge få Bibelen i hånden, se dem få forstand af den og kærlighed til den og se dem få blik for den helt centrale plads, Israel har i Guds plan.

Kontakt

emilpetersen@joffi.dk

Tlf.: 51361501