Jubilæumsindsamling

Støt Israels messianske jøder ved at deltage i Ordet og Israels store jubilæumsindsamling fra nu til udgangen af september.

Siden stiftelsen i 1946 har Ordet og Israel ønsket at støtte det jødiske folk generelt. Men samtidig har der været et specielt ønske om at støtte de jøder, der er kommet til tro på Jesus som Messias.
Derfor er det naturligt og helt oplagt, at en særindsamling i anledning af Ordet og Israels 75 års jubilæum skal gå til messianske jøder i Israel.
Vi har bedt seks forskellige menigheder og organisationer om selv at pege på de konkrete projekter i Israel, hvor behovet i deres øjne netop nu er allerstørst.

De seks formål
- En hebraisk skole for børn fra messiansk-jødiske familier. Skolen drives uden statsstøtte, og mange af familierne har begrænsede økonomiske ressourcer.

- En nystartet messiansk menighed i en forstad til Jerusalem, som har stort behov for indretning af deres nye lokaler.

- Et 10-ugers discipelskabskursus for unge israelere, der skal udruste dem, inden de begynder aftjening af deres værnepligt i hæren.

- Lokaler til en messiansk menighed i Sydisrael, der i øjeblikket må holde gudstjenester under åben himmel i en park.

 - Udstyr og istandsættelse af lokaler til Yuval musik- og kunstcenter, der tilbyder undervisning og fællesskab for messianske børn og unge.

- Studielegater til unge messianske jøder, der ønsker at uddanne sig på Israel College of the Bible, men ikke selv kan betale uddannelsen.

Sådan støtter du
Bankoverførsel: 6110-9042977829    Mærk indbetalingen »messianske jøder«

Eller

MobilePay: 37013      Skriv navn og adresse, hvis du vil have skattefradrag for din gave

TAK for enhver støtte.