BibelDage med Ordet og Israel

I dagene 26. - 29. maj var 57 deltagere og medvirkende sammen om BibelDage med Ordet og Israel. Det foregik på Virksund Kursuscenter i naturskønne omgivelser.

Baggrunden for BibelDage er, at Ordet og Israels kurser i Det Danske Hus er blevet aflyst i foråret. BibelDage blev arrangeret med meget kort varsel, men rigtig mange tog godt imod initiativet og næsten alle værelser var i brug.

Ole Andersen underviste i Ezekiels bog, Ellen Hessellund underviste i Jødiske rødder, og både en pensioneret (Per Weber) og en nuværende landssekretær (Nicklas Lautrup-Meiner) medvirkede ved aftenmøderne.

"Vi er glade for den store interesse for BibelDage og de gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Mange har opfordret os til at arrangere BibelDage igen. Det tager vi med i vore overvejelser om fremtidig kursusvirksomhed", siger landssekretær Nicklas Lautrup-Meiner og tilføjer:

"Men vi håber meget - og beder til - at vi også snart kan få danskere på kursus i Det Danske Hus i Poriya. Det er vores store ønske, at huset igen kan blive brugt til at give Bibelglæde til alle aldersgrupper."