Der bankes og bores

 
  Der arbejdes i undervisningslokalet (foto Hanne Højgaard)

"Vi lever med banke- og borelyde her oppe i leder-lejligheden. Det er en ”dejlig lyd”, fordi vi ved, at der nedenunder sker gode og spændende ting.
Det Danske Hus har nu i et par uger været under ledelse af et kompetent arbejdsteam fra Danmark, som frivilligt giver 3 uger af deres tid til at lave forbedringer i huset
Det er fantastisk, og vi er dybt taknemmelige.

Den helt store opgave denne gang har været udvidelse af undervisningslokalet. Muren mellem lokalet og vores tekøkken er blevet fjernet. Der er kommet nyt airconditionanlæg op, som er meget bedre end det gamle, bedre lys i loftet og meget mere. DET BLIVER SÅ GODT!

Vi vil glæde os så meget til at vise det frem og få det i brug – så meld jer på et kursus, så I kan komme ned og se det.

Der er også blevet malet havemøbler, klippet buske og lavet nye bede. Kilderne til fugtskaber i huset er også blevet fikset og meget andet.

Fællesskabet og humøret har også været helt i top. Heldigvis har vi fejret 2 ugentlige helligdage: lørdag, jødernes helligdag og søndag, de kristnes, og der har også været tid til spændende ture her i det nordlige Israel.

Vi kan melde alt godt herfra Poriya Illit og siger tusind tak for den store arbejdsindsats."

 Vil man se flere billeder fra arbejdsholdet, så kan man finde dem her på Det Danske Hus´ Facebookside