Farvel til det første hold disciple

"Tirsdag den 7. november
Lige nu er der musik ud af højttalerne, da en flok piger er i gang med deres fitness program.  6 disciple har taget den på stop ned til Jordanfloden for at bade, 3 er taget med ugens underviser til Gamla, og om en time kører vores bus ud til Wadi Hammam med en flok fodbolddrenge, som har et revanceopgør i fodbold med nogle arabiske unge. Disciplene har lovet at vinde denne gang!!

Så er der dem, der hygger på terrassen, hvilket er muligt igen efter, at et par ugers larmende maskiner på nabogrunden, de har lavet huller i jorden/klipperne, så det udløste oceaner af støv. De bygger på nabo adressen. Ydermere er vejret helt fantastisk, vi er nu nået ned på 25-27 grader, så nu er det til at være udenfor.

Ellers byder ugen på underholdning fra de forskellige caregroups, hovedrengøring, Shabbatsfejring, lovsangsaften omkring bålet og til sidst en reflektionstur på Arbel ned gennem duernes dal, hvor vi slutter af i Magdala.

Vi håber, at denne tur må være med til, at disciplene får reflekteret og snakket med hinanden om, hvad 13 ugers Bibelskoleophold i Israel har gjort ved dem både menneskeligt og åndeligt.

På søndag skal vi sige farvel, det er ikke en rar tanke, men det er en rar tanke, at kunne sende kernen af den danske ungdom videre ud i livet med den ballast, de nu har i rygsækken. Guds velsignelse med det!
Inden de for alvor skal videre ud i livet, venter en ørkentur foran dem sammen med de unge Yad Va Lev’er i Jerusalem.

Vi ser tilbage med dyb taknemmelighed over alle de undervisere, der har givet en uge af deres tid på at opbygge os med den viden, de sidder inde med. Vi ser tilbage med taknemmelighed over at have lært 20 skønne unge disciple at kende, som vi kan se og høre er vokset åndeligt og personligt. Ikke mindst sidder vi tilbage med stor taknemmelighed til Gud for denne mulighed for at være i Det Danske Hus i Israel."