En ny "gammel" medarbejder til Jerusalem til sommer

Kirsten Østerby, som er efterskolelærer på Solgården, har sagt ja til at blive en del af arbejdsteamet i Jerusalem i perioden 1. august 2022 til 31.juli 2024. Hun skal særligt varetage  opgaver i forbindelse med Yad va Lev senior og 40+.

Opgaverne spænder vidt fra planlægning og gennemførsel af volontøropgaver, til undervisning og on-location ture. Derudover skal Kirsten også arbejde som volontør på en institution - alt sammen som led i Ordet og Israels social-diakonale arbejde i Jerusalem.

Landssekretær Morten Nielsen siger om ansættelsen: "Vi er glade og taknemmelige for, at Kirsten bliver en del af medarbejderflokken i Jerusalem. Hun har både erfaring med og kendskab til arbejdet der. Og så har hun en stor kærlighed til både Israel og Ordet og Israels arbejde. Vi ved, at hun vil blive en god hjælp og støtte for både medarbejdere, volontører og seniorer.”

Kirsten var ansat i det social-diakonale arbejde i Jerusalem  i  årene1998 – 2000 og  har i en årrække siddet i Ordet og Israels bestyrelse samt varetaget flere frivillig-opgaver bl.a. i JoffiKids. Kirsten havde valgt at stoppe i bestyrelsen til sommer, men udtræder med sin ansættelse allerede nu.