Endelig et kursus igen

        Frokosten nydes i Jerusalem ( Foto Hanne H)

"I fredags bød vi velkommen til et nyt kursushold, efter mere end 2 års pause. Det er helt fantastisk.", skriver Hanne Højgård fra Poriya

Kurset er et bibelkursus, hvor temaet er: "Til verdens ende". Birger Reuss Schmidt underviser i Apostlenes gerninger, og Harry Højgård underviser on location. Kurset bliver ledt af Gurli og Olaf Lagoni.

Bibelkurset blev indledt med et par spændende dage i Jerusalem, og nu er kursisterne så kommet til Det Danske Hus.

"I Jerusalem var vi på Oliebjerget og hørte om mange af de begivenheder, der fandt sted i byen, som kaldes verdens navle. Vi gik derefter ned ad Oliebjerget ind i Getsemane have - hvor vi blev mindet om Jesu kamp. Vi var også i Gravkirken og i Gravhaven, hvor den opstande Herre blev  hyldet." fortæller Hanne og fortsætter:

"Anden dag gik vi mest under jorden. Davidsbyen, Warren skakt, Hiskijas’ tunnel, op gennem kloakken til sydmuren, Vestmuren og gennem Vestmurstunnelen. Det var en meget spændende tur"

Nu bor kursisterne i det dejlige hus og nyder omgivelserne. Der har allerede været tid til både undervisning i huset og udenfor og til en badetur i søen.

I skrivende stund bliver sidste hånd lagt på et spændende kursusprogram for 2023. Programmet kommer til juli. Så hold øje med magasinet og hjemmesiden.