”Endelig skete det”

Mortens opgave i Ordet og Israel er at undervise rundt omkring i landet til møder i forskellige sammenhænge. På grund af corona-epidemien med nedlukning af mødeaktiviteter har dette dog ikke været muligt i lang tid. Men så kom den lille genåbning, hvor bl.a. efterskolerne i nogle dele af landet fik lov at åbne. Og så kom der bud efter Morten.

”Endelig skete det! Ikke siden 20. december har jeg taget bilen for at møde nogle mennesker i den virkelige verden for at holde bibelundervisning. Men med efterskolernes åbning fik jeg mulighed for at gennemføre nogle timers undervisning på Efterskolen Solgården.”

Morten har holdt undervisningen i gang på et lille blus med on-line møder, men at komme ud at møde folk er bare så meget bedre.

”Godt nok har jeg gennemført en del online-møder, men det er bare ikke det samme som at stå foran en gruppe tilhørere. Derfor var det en sand fornøjelse at komme afsted, og jeg glæder mig til at komme ud til flere møder, når samfundet åbner mere op”, fortæller Morten og fortsætter:

”Selvom coronaen har lukket Danmark ned, så har det ikke gjort mig arbejdsløs. Der har været en del skriveopgaver, og derudover har jeg haft en række onlinemøder – særligt i den kirke, jeg kommer i, som har et bibelskoleforløb.”

Morten er så klar til at komme ud i større omfang, når der igen bliver mulighed for at mødes, for tiden med nedlukning har også givet mulighed for at få forberedt ny undervisning.

Vil I have besøg af Morten, så kan I finde kontaktoplysninger og forslag til emner her: Bestil en taler/underviser