Et anderledes arbejdshold

”Her i Det Danske Hus går livet videre. Vejret er nu ret stabilt, 30-35 grader hver dag, haven bliver ved med at blomstre, og vi bliver ved med at finde arbejde, der kan gøres.”

Sådan skriver Hanne Højgaard fra Det Danske Hus i Poriya. Hun og Harry blev i Israel, da disciplene og volontørerne rejste hjem. Som i Danmark oplever man også i Israel, at de forskellige restriktioner lettes.

”Meget af Israel er åbnet op, men desværre har det vist sig, at det også udløste flere smittede, og nu har man lukket en del skoler igen. Det er stadig påbudt at gå med maske, men det bliver ikke overholdt særlig godt, og strandene er propfyldte af mennesker,” fortæller Hanne, der også længes efter, at hverdagen bliver normaliseret, så discipelskoleeleverne kan fylde skolen igen.

”Vi håber og beder til, at situationen må komme under kontrol, så vi kan være klar til at tage imod discipelskoleelever, når Danmark er klar.”

I denne anderledes tid har Hanne og Harry haft mange andre arbejdsopgaver.

”I skrivende stund har vi lige afsluttet malerarbejde på elevværelserne og sat rengjorte filtre på plads. Harry er i gang med at installere nogle aluminiumsskinner under vinduerne, som skal hjælpe med at holde regnvand væk fra muren, så vi kan undgå fugtskader indenfor.

Det er noget af det arbejde, der har ventet på vores årlige arbejdshold fra Danmark. Men desværre måtte det også aflyses. Vi savner jer og fællesskabet med jer!” skriver Hanne og slutter sin hilsen:

”Vi har det godt og føler os på alle måder velsignet på trods af omstændighederne. Men vi glæder os til, forhåbentlig snart, at komme en tur til DK.”

 

Fra i morgen, fredag, er det muligt at se en andagts-hilsen fra Harry på Ordet og Israels YouTube kanal. Find den her