F18 er godt i gang i Det Danske Hus

Årets første dicipelskolehold er nu ankommet til Poriya og kommet rigtig godt i gang. Vi har fået denne hilsen fra Hanne Weber Højgård, som sammen med sin mand leder Discipelskolen.

”Tunge skyer, rigtig meget regn, tykke trøjer, varme sokker, masser af tæpper, varm kaffe, glade, smilende, begejstrede unge mennesker…Det er noget af det, som I vil se, hvis I kommer en tur til Poryia og indenfor i Det Danske Hus i dag.

I onsdags blev skolen invaderet af 20 nye disciple og på trods af vejr, vind og ingen udsigt, er humøret højt, og forventningerne til de næste 3 måneder er store. Vi har lige afsluttet vores introdage, og hverdagen er gået i gang med bibelundervisning, ”care-groups” (omsorgsgrupper), rengøring mm. I dag skal de unge, for første gang, ud i diakonalt arbejde, hvor de skal stifte bekendtskab med forskellige mennesker fra lokalbefolkningen, som trænger til en kærlig hånd.

Vi er meget taknemmelige over for Gud og ser frem til uger med åndeligt og menneskeligt fællesskab med dejlige unge mennesker.

Tak for forbøn”

Hvis man vil følge holdet de næste par måneder, kan man finde dem på Facebook på siden: ”Det Danske Hus”.