Fantastisk endelig at kunne samles på pinsecamping

Der måtte være 100 mennesker i teltet, og det var der, nogle få måtte endda afvises i teltdøren. Det blev en pinse med undervisning for de voksne, program for børn og juniorer og  lovsangsaften med en gruppe fra Holstebro. Morten Vartdal stod for undervisningen med temaet »Fra Josva til Nehemias«. 

Anders Vindum var leder af pinsecampingen, og han fortæller, at det var fantastisk at kunne samles så mange. På grund af det kolde pinsevejr var påklædningen dog lidt vinterlig - også for underviseren.

»Det var fantastisk at kunne samles så mange mennesker til bibelundervisning og lovsang. Især efter at vi måtte aflyse på grund af corona sidste år« siger Anders Vindum og fortsætter:
»Vi hev siderne af teltet, så det blev et udendørs arrangement. Det betød, at vi måtte være 100. De lave temperaturer skræmte heldigvis ikke folk væk. Der var fyldt både på campingpladsen og i mødeteltet, hvor flere troppede op med tæpper og vanter. Og Morten Vartdal fik prøvet at undervise iført vinterjakke.
Til gengæld var vi så heldige, at Ole Andersens nye bog, »Opdagelser i Bibelen«, blev leveret til teltet frisk fra trykkeriet. Så på den måde gav vi deltagerne lidt at varme sig på,« slutter Anders Vindum.

Møderne blev streamet via facebooksiden »Bibelcamping på Mørkholt«. Her samt på YouTube kan de stadig ses (søg på Bibelcamping på Mørkholt).

Nu ser vi så frem til at kunne samle rigtig mange i Skjern til Ordet og Israels sommerstævnedag den 3.juli. Det tilladte antal deltagere er 400, og så håber vi også, temperaturen er højere til den tid. Se mere om program og tilmelding her: Sommerstævnedag