Fint besøg i Joffihuset

Volontører og medarbejdere sammen med deres gæster. Ilana Turevsky-Assaf er nummer 3 fra højre (Foto: Privat)

Hanne Toft fortæller:” I onsdags havde vi fint besøg i Joffihuset. Det var vores samarbejdspartner i ”The Volunteering abroad programs” (Program for udenlandske volontører), under Israels Social- og Arbejdsministerium, Ilana Turevsky-Assaf, der havde taget initiativ til besøget. Hun ville gerne, at hendes kollegaer mødte Yad va Lev arbejdet på tæt hold. Hun ønskede, at de kunne få en grundig orientering om Ordet og Israels arbejde både i Danmark og i Israel.”

De unge Yad va Lev volontører og medarbejderne i Jerusalem havde virkelig forberedt sig godt. Der blev givet en fin præsentation af arbejdet i både billeder og ord.

”Der blev fortalt mange gode positive fortællinger om, hvorfor vi er her, og hvad vi laver her”, og så fik gæsterne en rundvisning i Joffihuset og masse af kager og kaffe”,  fortæller Hanne  og fortsætter: ”Der var en meget stor interesse og respekt for arbejdet. Gæsterne var meget optagede af, at unge kristne vil komme til Israel for at være med i dette arbejde.”

Leif Toft sagde noget om baggrunden for ønsket om at tjene netop i Israel og om vores taknemlighed for, hvad vi som kristne har fået igennem det jødiske folk.
” Det var vigtigt for os at få fortalt”, siger han, ”at vi har fået vores håb og vores fremtid netop gennem jøden Jesus.”

Besøget blev en stor opmuntring for alle i Joffihuset - og en god oplevelse for volontørerne at rejse hjem med efter deres 5 måneder i Yad va lev.

Ilana Turevsky-Assaf udtrykte stor, stor ros til volontørerne og gav dem en stor tak for deres indsats.
”Jeg får så mange positive tilbagemeldinger fra volontørstederne”, sagde hun og sluttede af med denne bemærkning: ”Yad va Lev gør så meget godt for Jerusalems indbyggere”.

Til januar rejser et nyt hold unge volontører afsted. Vær med til at takke og bede for arbejdet og alle medarbejderne i Yad va Lev i Jerusalem.

Det er også muligt selv at blive en aktiv deltager i Yad va Lev arbejdet både som ung og ældre. Se mere her på hjemmesiden under Yad va Lev.