Flot resultat i regnvejret

"På en regnfuld lørdag, i weekenden hvor årets sommerstævne skulle have været, mødte 11 gæve løbere, fordelt på 8 hold, op ved Ordet og Israels kontor i Stjernen i Aarhus for igen i år at samle penge ind til Yad va Lev arbejdet i Jerusalem. Forud var gået flere uger med hård træning og indsamling af sponsorer. Nogle havde taget lidt familie med, der kunne bærer dem igennem de 45 minutters løb.

Mens løberne kæmpede sig rundt i regnen, holdt de to værter, Morten Grove og Kirstine Hansen en god flok, der fulgte med over Facebook, godt orienteret. Seerne kunne følge med i interview med løbere, konkurrencer og hilsner fra bla. Jerusalem. Derudover kunne de følge med i, hvordan løberne fortsatte rundt. Gennem flere små videoklip så man også, hvordan Hanne Højgaard nogle dage forinden også havde løbet rundt lige ned til Genesaret sø og sluttede sine strabadser af med en skøn dukkert.

Da de 45 min var gået blev omgangene talt op. Omgangene blev omsat til gaver, og det hele var talt op, viste det sig, at selvom løbet var alternativt, så var gavmildheden blandt Ordet og Israels venner ikke blevet mindre. 122.031 kr. lød resultatet, som faktisk var endnu mere end sidste år.

Tusind tak til alle de mange, der har sponsoreret eller givet på anden måde og til de utroligt seje løbere! Alt, hvad der er blevet samlet ind, vil blive sat til god brug for fattige i Jerusalem," slutter Martin sin beretning om dagen.

Hvis man gerne vil se, hvordan det gik for sig under sponsorløbet, kan man finde løbet her: Joffi Danmarks Facebook