Forårets Discipelskolehold er aflyst

Gennem længere tid har der været corona-restriktioner på indrejse til Israel, og det har ikke været tilladt for turister at komme ind i landet. 

Da discipelskoleelever rejser ind på turistvisum, er det ikke muligt at starte forårets hold op i Det Danske Hus, som vi ellers havde håbet på efter en periode med faldende smittetal. 

Vi har spurgt deltagerne, om de ønskede at deltage i et alternativt ophold i Danmark, men det var der ikke opbakning til, så vi har desværre måttet aflyse forårets Discipelskolehold.

Årets første kursus skulle have været et kursus for børnemedarbejdere. Det er udsat til januar 2022. 
De øvrige kurser i foråret, er det for tidligt at tage stilling til endnu.

I Jerusalem håber vi fortsat, at får 8 unge Yad va Lev-volontører i gang i løbet af januar, da de kan få volontørvisum, som giver mulighed for at rejse ind i Israel. Det kan dog først ske, når det netop indførte indrejseforbud forhåbentlig bliver ophævet igen, og det afhænger af smittetallene i Israel samt udviklingen i den nye variation af corona-virus, der tilsyneladende er opstået i England.

Yad va Lev Senior har opstart i februar, og vi afventer situationen, inden vi træffer en beslutning om dette ophold.

Vi glæder os over, at 21 unge mennesker i efteråret deltog i Kibbutz Bethesda på Bornholm, hvor de fik mange gode timers bibelundervisning, og vi planlægger nu en tur for dem til Israel til sommer, så de også kan får on-location undervisning.

Vi håber meget, at vi i løbet af foråret 2021 begynder at vende tilbage til det normale aktivitetsniveau i både Jerusalem og Poriya, og vi opfordrer til forbøn for hele situationen - særligt for vores medarbejdere og de mennesker, der har tilmeldt sig de forskellige ophold.