Godt i gang med Discipelskolens E17

"En ældre kvinde i byen husker ikke en varmere sommer i de 23 år, hun har boet her, og i menigheden i Peniel gav gudstjenestelederen os en undskyldning for vejret!”

I den første uge blev der brugt tid på introduktion og Harry underviste i 1. og 2. Mosebog. Derudover fik eleverne også en smag på, hvad der er at opleve i Israels fantastiske natur. ”Eleverne var på en dejlig udflugtsdag til Hexagon pool i Golan. Det bød på en smuk vandretur ned i en slugt, hvor der ventede os en velfortjent dukkert i poolen. Vi kørte derefter direkte til Genesaret Sø, hvor vi badede, byggede sandslotte, spillede og grillede og sluttede med en flot solnedgang”, fortæller lederparret. Fredage på Discipelskolen betyder onlocation-undervisning – altså bibelundervisning på stedet, hvor det skete. Den første tur gik til Tel Hazor og Tel Dan. Og dagen sluttede af med shabbatsmåltid hjemme i Det Danske Hus, hvilket også er en ugentligt tilbagevendende festaften.

”I denne  anden undervisningsuge er det Carsten Hjort Pedersen, der står for undervisningen – og vi har det godt og trives alle sammen”, slutter Hanne og Harry.