Gud møder mennesker

Ido, som er en ung jøde fra den lokale menighed, fortalte om sit liv. Han er født og opvokset i Jerusalem i en religiøs familie, men efter en tids søgen efter en mening med livet, fandt han Yeshua, kom til tro på Jesus som Messias. Hanne Toft fortæller: "Det var så berigende at høre et vidnesbyrd om livet som Jesus-troende. Om at være en ung jøde fra en religiøs familie, om at være i hæren, og i det hele taget om at leve med sin tro på Jesus midt i det hele." 
Det gav også mulighed for og anledning til at få besvaret mange spørgsmål om livet og dagligdagen som messiansk jøde.
"Jeg vil opfordre jer til at bede for Ido og hans familie", skriver Hanne Toft.
Ido ønskede ikke at blive fotograferet – derfor er der ikke et billede af ham. Det er der derimod af en anden spændende gæst, som kom forbi sidst på aftenen. Helt spontant.

Det var pastor Johnson, som er masai fra Kenya, men var på en rundtur i Israel. "Det var endnu et spændende og ”hoppende” møde. Med et menneske fra en kultur, hvor man først er mand, når man har dræbt en løve, hvor en kvindes værdi måles i antal køer og hvor han selv fik sine første sko som 12 årig", fortæller Hanne om det overraskende besøg.  "Gud møder virkelig mennesker fra alle folkeslag… det fik vi et dejligt indblik i til denne Joffiaften her midt i Jerusalem".