Hilsen fra Det Danske Hus

Nikoline skriver: "Bibelbegejstringen er i sandhed ved at blomstre op hos eleverne på Discipelskolen F20. I undervisningen er eleverne fulde af spørgsmål, overvejelser og undren og det er fedt at mærke entusiasmen for at lære Gud bedre at kende. Sætninger fra undervisningen giver genlyd i snakken over måltiderne, og det er meget opbyggende at være en del af.
Disciplene har nu to mandage været ude og lave diakonalt arbejde i Poriya, og her får de sig nogle gode oplevelser og snakke. Det er tydeligt at fornemme en begejstring for at få lov at hjælpe de lokale i området. Hjælpen består blandt andet i havearbejde, rengøring, flytning, børnepasning og skoleundervisning. Her får de lov at opleve, hvilken gave man selv får ved at give af sin hjælp til andre.

Gåpåmodet blandt disciplene afspejler sig også i fællesskabet. Der går ikke en dag, hvor boldene, benene, cyklerne eller havespillene ikke bliver luftet udendørs. Der er krudt i dem, og det er skønt at være en del af et inkluderende fællesskab med plads til massere af sport og grin samt gode snakke, om det der fylder."

Nikoline slutter sin hilsen med sit ønske og sin bøn for holdet:

"Min bøn er, at disciplene på dette hold må få en endnu bredere forståelse for Gud og hans plan med Israel, som jeg selv fik, da jeg var elev på Discipelskolen."