Hilsen fra Poriya

Hanne W Højgaard fortæller: ” Vi sidder tilbage med en stor glæde over, at vi har fået lov at bruge godt 12 intense uger sammen med en dejlig flok unge. Uger, hvor Bibelen har været i centrum, hvor undervisere fra Danmark og Israel med Helligåndens hjælp har åbnet Guds ord for os. Uger, hvor fællesskabet har været i top, fordi disse unge mennesker formåede at drage alle med ind i fællesskabet. Det er blevet til mange fester, volleykampe, badeture, lovsangsaftener, spil i dagligstuen og gode snakke. Vi sidder tilbage med stor taknemmelighed til Gud!”

Som en særlig oplevelse fik disciplene også lige Israels 70-års jubilæum med på tætteste hold. Der var fest i Poriya, Tiberias, ja i hele Israel.

Efter en kort pause blev Det Danske Hus i fredags igen fyldt op, denne gang med kursister, som er lige en tand ældre end disciplene (50+). Det er en anden målgruppe, men bestemt også noget, Hanne og Harry Højgaard glæder sig over:

”Vi har nu højskolekursus arrangeret i samarbejde mellem LMH og Ordet og Israel. Dejligt, at huset igen er fyldt med skønne mennesker fra Danmark, som ønsker at fylde deres ophold i Israel med bibelundervisning”, slutter Hanne sin hilsen.

Følg med i aktiviteterne i Det Danske Hus via Facebook: Det Danske Hus