Introdag blev kombineret med festlig Joffiaften

Der var godt fyldt op i Christiansgården i Aarhus, da der fredag den 2. december blev holdt introdag for de 25-30 unge, der i begyndelsen af det nye år rejser til Israel for enten at gå på Discipelskolen eller være volontører i Yad va Lev.

Det var en dag, mange havde glædet sig til. For her bliver det lidt mere konkret og nærværende, hvad de kommende måneder egentlig kommer til at indeholde. Også i Ordet og Israel glæder vi os som altid over at kunne sende så mange unge mennesker til Israel. Vores erfaring viser med al tydelighed, at det gør en positiv forskel i deres liv med Gud og Bibelen.

 

Joffiaften med sabbatsmåltid og israelske trin

Om aftenen afholdt Joffi Netværk i Aarhus Joffiaften med sabbatsmåltid. Det foregik heldigvis også i Christianskirkens lokaler, så mange af de kommende joffiere kunne være med.

Her blev de introduceret både til Joffi og til noget af det, de kommer til at opleve i Israel, nemlig sabbatsmåltid og bibelundervisning.

Joffimedarbejder Jonas Sørensen ledte det ritual, der indleder måltidet – med lystænding og fælles indtagelse af brød og vin. Og så havde han en overraskelse i ærmet i form af israelsk folkedans.

Efter måltidet var der bibelundervisning ved Anders Vindum.

Joffi har netværksgrupper i både Aarhus, Odense og København. Er det noget for dig, så læs mere her.

 


Sabbatslysene er tændt.

 


Klar til israelsk folkedans