Kender du en ny abonnent til Magasinet Ordet & Israel?

Hvis du er medlem eller betalende abonnent, har du forhåbentlig modtaget en ekstra udgave af Magasinet & Israel i løbet af de sidste par dage.

Vi har nemlig udsendt en særudgave på fire sider med et brev til vores venner. Her beder vi om hjælp. Hjælp til at finde nye abonnenter til vores dejlige magasin.

Læs særudgaven her

Vi er rigtig glade for de cirka 3000 abonnenter, vi har lige nu. Men de seneste år er udviklingen i antallet af abonnenter gået i den forkerte retning - som det er tilfældet for mange trykte medier.


Vores særudgave, som udkom midt i maj.

Vores håb er, at vores mange gode venner hver især vil finde én ny abonnent. Én person, som faktisk synes, at det med Israel er rigtig interessant - Israel i Bibelen, og Israel i dag. Men som af en eller anden grund ikke abonnerer på vores magasin.

Så her er vores opfordring: Spørg en ven, et familiemedlem eller en nabo, om ikke vedkommende kunne tænke sig at modtage 10 numre om året med spændende artikler om Israel.

Det kan også være, at du som læser dette, ikke er abonnent. Så synes vi, at du skal blive det. Især hvis du interesserer dig for Bibelen, profetierne om Israel og det moderne Israel. Herunder kan du se, hvor let det er.

Få halvandet år for et års pris

Lige nu kan man få resten af 2019 og hele 2020 for et års pris: 215 kr. (195 kr. ved tilmelding til Betalingsservice).

Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig på vores hjemmeside. I det nederste felt skriver du "Ja", hvis du vil have halvandet år for et års pris.

Bliv abonnent her