Kommende lederpar i Jerusalem er ansat

Ordet og Israel har ansat Signe og Simon Kammersgaard Back som lederpar i Jerusalem, hvor de sidst på året skal afløse Hanne og Leif Toft, der efter fem års ansættelse kommer tilbage til Danmark.

Sammen med deres lille søn Josva rejser de efter planen til Jerusalem i løbet af september.

Det giver mulighed for, at de kan få overdraget viden og opgaver samt gå på sprogskole, inden de overtager lederansvaret fra Hanne og Leif.

Til september er Josva ca. 7 måneder gammel – og Signe og Simon er begge 27 år. Signe har barselsorlov fra lærerstudiet og Simon er lærer på Kratholmskolen i Odense.

De har sammen været volontører for BDM i Tanzania og på Discipelskole i 2015, inden de i 2016 blev gift og flyttede til Odense, hvor de bl.a. har været aktive i missionshuset Bethania.

Signe har et indgående kendskab til Joffi fra 5 år i Joffibestyrelsen.

Landssekretær Morten Nielsen glæder sig over ansættelsen: ”Simon og Signe har hjerte for Ordet og Israel og Joffis arbejde, og de har de helt rette egenskaber til at lede arbejdet. Jeg er virkelig glad for, at vi har fået mulighed for at ansætte dem, og jeg glæder mig til fællesskabet med dem alle tre i tjenesten i Ordet og Israel. Samtidig opfordrer jeg Ordet og Israels venner, til at bede for dem, for deres udrejse til Israel og indgang i tjenesten.”