Kursus for unge forkyndere

I denne uge er der afslutning på halvanden års forløb med unge forkyndere i Ordet og Israel. De afslutter med en uge i Det Danske Hus i Poriya. Ikke alle har kunnet være med i denne uge, men de otte, der deltager får dels en masse god undervisning, der klæder dem på til opgaven som forkyndere og bibelundervisere, og dels en masse erfaring med at holde bibeltimer.

Anders Vindum, som er en af underviserne fortæller: ”Vi får også tid til at hygge os og nyde det gode vejr, som heldigvis er vendt tilbage til Israel efter nogle uger med meget regn.”

Der undervises både på klassen og på relevante historiske steder, hvor der er fokus både på de forskellige steders historie og på det at undervise on location. Onsdag var der en særligt spændende tur på - en heldagstur til blandt andet Jakobsbrønden, Elon Moreh og Shilo. Deltagerne har også været ved Hazor (billedet), hvor de fik et godt eksempel på, hvordan man kan undervise om tekster i Det Gamle Testamente.

”Derudover får vi rigtig lækker mad, som Rebekka Andersen og vores nye ungmedarbejder, Nikoline Damm, står for,” slutter Anders.