Lederpar i Det Danske Hus stopper

Cecilie og Jakob har været ansat siden 2022 og har i dag tre børn

Cecilie og Jakob Ulriksen har været ansat siden 2022 og har i dag tre børn (foto: Anders Vindum)

 

Lederparret i Det danske Hus Cecilie og Jakob Ulriksen og deres tre drenge Josva, Noah og Levi er i øjeblikket i Danmark på grund af situationen i Israel. Selvom familien har et stort ønske om at komme tilbage til Israel, har de af familiære grunde besluttet at stoppe deres ansættelse og blive i Danmark.

Det er med et tungt hjerte, at vi må sige farvel til familien Ulriksen som lønnede medarbejdere. De har ydet en kæmpe indsats i det danske hus i de knap to år, de har været ansat. Mange discipelskoleelever ser tilbage med glæde på deres hold – ikke mindst på grund af Cecilie og Jakob og deres drenge. Nu har de besluttet at blive i Danmark, fordi de vurderer, at det er det, der tjener dem og ikke mindst deres børn bedst. Det har vi fuld forståelse og stor respekt for, selvom vi selvfølgelig også er kede af det. Fra Ordet og Israel skal der lyde en kæmpe tak til familien for deres store engagement,” fortæller landssekretær Nicklas Lautrup-Meiner.

Ordet og Israel forventer at situationen i Israel til efteråret giver mulighed for at kunne køre det planlagte program. Det kræver dog, at der er et lederpar. Derfor går vi hurtigst muligt i gang med en rekrutteringsproces.

Vær med til at bede for familien Ulriksens indgang i det danske samfund. De skal finde nyt job, ny bolig og finde sig rigtigt på plads i en dansk hverdag. Vær også med til at bede om, at vi hurtigt må finde deres afløsere.