Lederpar til Det Danske Hus ansat

I sommeren 2022 flytter Jakob og Cecilie til Det Danske Hus i Poriya, hvor de skal bo med deres to børn, Josva på 2 år og Noah på 5 mdr., når de starter som lederpar.

De skal afløse Hanne og Harry Højgaard, der til sommer har været lederpar i 5 år.


Cecilie og Jakob med Josva og Noah
Jakob og Cecilie med børnene Josva og Noah (privat foto)

Cecilie og Jakob har et rigtig godt kendskab til Israel, Joffi og Ordet & Israel. Cecilie boede som barn et par år i Israel med sin familie og var som ung volontør i Yad va Lev i Jerusalem. Der mødte hun Jakob, der også havde været volontør og nu var blevet ungleder. Opholdet i Yad va Lev havde stor betydning for dem begge i liv og tro.

Siden de blev gift, har de boet i København, hvor de er portnerpar i LM's missionshus i Nansensgade. Cecilie er jordemoder på Rigshospitalet, og Jakob har en bachelor i teologi fra DBI. Han har i øjeblikket orlov fra kandidatuddannelsen på Københavns Universitet og er ansat som timelærer på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

De har begge i mange år været engagerede og taget del i det frivillige arbejde i Joffi, og Jakob er nu fritidsforkynder. 

"Jeg er virkelig glad for, at Cecilie og Jakob har sagt ja til lederstillingen i Poriya. De har et indgående kendskab til og stor kærlighed til Israel, Joffi og Ordet & Israel, og så har de nogle gode kompetencer og personlige egenskaber, som kommende Discipelskoleelever og kursister får glæde af.

Jeg vil opfordre Ordet & Israels venner til at bede for Cecilie og Jakob og deres børn i den kommende tid med forberedelser til tjenesten i Israel og flytning til sommer," siger landssekretær Morten Nielsen.