Ledige pladser på BibelFokus: »Vi går på opdagelse i fremtiden«

»Bibelundervisning i Israel er som at gå i biografen og se en film i 3D. Der er simpelthen en dimension mere at arbejde med.« Sådan siger Torben Mathiesen, der er kursusleder på BibelFokus til foråret.

Han kender Israel bedre end de fleste og glæder sig til at skulle lede kurset, som er begynder 29. april og slutter 6. maj.

Temaet er »På opdagelse i fremtiden«. »Også her giver Israel en ekstra dimension til bibellæsningen, fordi det var i det folk og land, Jesus selv underviste om sin genkomst. Samtidig har Israel selv en rolle i begivenhedernes centrum, når han kommer igen,« fortæller Torben.

Det bliver Ordet og Israels egen bibelunderviser, Morten Vartdal, der skal stå for den spændende undervisning – som altså kommer til at handle om blandt andet Jesu genkomst.

Kursisterne får lov at opleve både Jerusalem og Galilæa (det nordlige Israel).

»Vi skal på en helt særlig ekskursion til Jerusalem, hvor vi skal stille skarpt på de begivenheder, som Jesus forudsagde i fx Lukasevangeliet kapitel 21. Det betyder, at vi laver en helt anderledes tur rundt i byen, hvor vi skal se nogle steder, man som turist ikke normalt besøger,« fortæller Torben og tilføjer, at »ekskursionerne i Galilæa nu også bliver både anderledes og spændende«.

 

Lyder det som noget for dig?

Læs mere her

... og tilmeld dig her