Mathias Bruun er ny Joffimedarbejder

Vi er rigtig glade for, at vi nu kan offentliggøre den gode nyhed: Mathias Bruun er ansat som Joffi-medarbejder pr 15.oktober 2023. Velkommen Mathias.

Vi har bedt Mathias præsentere sig selv og han har sendt denne hilsen:

"Mit navn er Mathias Bruun. Jeg er 24 år og bosat i Århus. Jeg opholder mig dog en del tid i Aalborg, hvor jeg er i gang med en bachelor i kommunikation og digitale medier. Jeg har været i gang med det i lidt over et år, og jeg er fuldstændig vild med det!
Jeg er optaget af, hvordan kommunikation fungerer på de mange forskellige platforme, vi har i dag, og i høj grad også af, hvordan vi mennesker responderer og forholder os til det.

Jeg glæder mig til at kunne bruge dette til at tjene Gud. Jeg tror på, at med den rette kommunikation kan Joffis vision nå ud til alle hjørner! Jeg ser virkelig frem til at komme i gang og møde en masse mennesker, både i Danmark og i Israel.

Jeg har selv haft den fantastiske oplevelse at besøge Israel. Det er længe siden, men det var en rejse, der gjorde et kæmpe indtryk på mig. Det er et helt unikt og fantastisk land, som bare skal opleves. Derfor er jeg så taknemlig for, at jeg nu kan være med til at hjælpe andre unge mennesker med at komme afsted og få lov til at opleve Israel."

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Mathias, og vi vil opfordre jer alle til at være med til at bede for Mathias.