Morten Vartdal ansat som bibelunderviser

”Netop bibelundervisning er en kerneopgave, der ligger op ad vores DNA-værdi ’Tillid til bibelen’, og med ansættelsen af Morten Vartdal kan vi nu bidrage med endnu mere god og nærværende bibelundervisning rundt omkring i de lokale kristne fællesskaber i Danmark”, siger landssekretær Morten Nielsen.

Morten Vartdal var i årene 2006 – 2010 sammen med sin kone Stine ansat i Ordet og Israels sociale hjælpearbejde Yad va Lev i Jerusalem. Da de vendte tilbage til Danmark, blev Morten ansat som lærer på friskolen Klippen i Voel. De senere år har han brugt en del af sin fritid som forkynder for Ordet og Israel. Arbejdet med bibelen er en hjertesag for ham, og ikke mindst Israels betydning i Guds frelsesplan optager ham. 

Han uddyber det selv således:
”Israels betydning i Guds frelsesplan har lært mig meget om Israel, men langt mere om Israels Gud og Messias. Det har fået afgørende betydning for mit personlige liv som kristen. At få mulighed for at bruge mere tid på at dykke ned i bibelen og formidle dens fantastiske budskab gør mig både ydmyg og begejstret, så jeg glæder mig meget til at komme i gang.”
Morten har flere gange undervist på Discipelskolen i Poriya ved Genesaret Sø, og det kommer han også til at gøre som ansat.
I årene i Israel fik Stine og Morten de 2 af deres 3 børn, som nu er i alderen 8 – 13 år. Stine arbejder som ergoterapeut på Hammel Neurocenter.
”Jeg glæder mig over, at Morten Vartdal fra 1. august kan bruge endnu mere tid på bibelundervisning og forkyndelse med vægt på Bibelens syn på Israel, og jeg vil opfordre programudvalg mv. i de forskellige kristne fællesskaber til allerede nu at kontakte ham og lave en aftale”, slutter landssekretær Morten Nielsen.

Morten Vartdal kan kontaktes på mail mortenvartdal@ordetogisrael.dk - og han glæder sig til at få flere møder i kalenderen.