Nicklas Lautrup-Meiner ansættes som landssekretær

Ordet og Israel har fundet sin nye landssekretær. Det bliver 40-årige Nicklas Lautrup-Meiner fra Hvidovre, som overtager posten 1. december.

Nicklas kommer fra en stilling som kommunikationsleder i Luthersk Mission, hvor han har været ansat siden 2014.

Derudover har han været engageret både i Joffi og i Ordet og Israel i mange år. Senest har han været medlem af Ordet og Israels bestyrelse i perioden 2018-21. Han har også været medlem af Joffis bestyrelse i perioden 2006-11 – det meste af tiden som formand. Og før det var han ansat i det diakonale arbejde i Jerusalem i 2004-06.

Nicklas er med andre ord rigtig godt bekendt med sin nye arbejdsplads. Det er en af mange grunde til, at generalsekretær Ole Andersen er rigtig glad for ansættelsen: »Med Nicklas får Ordet og Israel en landssekretær med et meget stort kendskab til arbejdet. Han har erfaring med arbejdet i Israel, og han kender Joffi indefra. Og så brænder han for Israel og for Ordet og Israels DNA,« lyder det.

Nicklas er gift med Lilia og far til Ingeborg (7) og Erik (4). Selvom familien bliver boende i Hvidovre, vil han have sin ugentlige gang på Ordet og Israels kontor i Aarhus.

Vi glæder os meget til at byde Nicklas velkommen i kollegaflokken og vil opfordre Ordet og Israels venner til at bede for ham og familien, nu hvor et nyt og spændende kapitel begynder.


Nicklas Lautrup-Meiner er ansat som landssekretær i Ordet og Israel per 1. december. (Foto: Morten Friis)