Nye ansatte er klar til forårets aktiviteter

Der er blevet ansat nye folk både til Jerusalem og Poriya. Vi håber, de kan komme afsted til den planlagte opstart i januar.

Som nye ungledere i Joffihuset har vi ansat Maria og Frederik Korsgaard. De fortæller om sig selv:

”Vi er et gift par på 25 der bor i København Nordvest. Vi afslutter begge vores uddannelse til december. Maria som bachelor i Kommunikation og IT og Frederik som diplomingeniør i Bygningsdesign. 
Vi glæder os meget til at indgå i arbejdet i Jerusalem. Vi ser frem til en hverdag med de unge volontører og glæder os særligt til at dele arbejds- og trosfællesskab med dem.
Vi er spændte på at opleve mere af Israels natur, kultur og historie og håber på at kunne give den rigdom ved landet, vi selv har oplevet, videre til volontørerne. 
Vi har selv haft meget glæde af Ordet og Israels arbejde og er begejstrede for at kunne få lov til at blive en del af det i Israel." 

 

På Discipelskolen i Poriya bliver der brug for både en ungmedarbejder og en barselsvikar, så her har vi ansat to: Karen Lodahl, som har gået på Discipelskole i efteråret og Ida Enevoldsen, som også var ungmedarbejder i efteråret.

Karen skriver om sig selv:

"Jeg er 22 år gammel og vild med at opleve nyt. Efter jeg blev student, har jeg været volontør et år i Cambodia og et år på Hedemølle Efterskole. Nu er jeg lige kommet hjem fra Discipelskolen og er slet ikke blevet færdig med Israel, sol og Gud. Derfor glæder jeg mig til at skulle være volontør på forårsholdet."

Ida fortæller:

"Jeg er 21 år gammel og er en af de nye ungmedarbejdere.  Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til dejlige Poriya. 
Siden jeg blev student har jegværet i Det Danske Hus i to omgange - som elev og som ungmedarbejder. Det var jeg så glad for, at jeg gerne vil tilbage og deltage i Ordet og Israels gode arbejde."

 

Vi byder alle 4 velkommen og glæder os til at sende dem afsted til Israel. Bed gerne for dem.