Ordet og Israels historie på podcast

Jan Frost, Samuel Roswall og Per Weber er i Jerusalem i 1981 for bl.a. at se , hvordan det går de nye medarbejdere. (foto: Ellen HM)

Næste år bliver Ordet og Israel 75 år. I den anledning og som en optakt til jubilæet har vi sat os for at fortælle bevægelsens historie gennem nogle af dem, der var med. Historien fortælles med det dobbelte formål for Ordet og Israels arbejde som vinkel og med de tre dna-værdier som den røde tråd. 

Det ene formål er  "At give jøderne Bibelens syn på Jesus", og denne podcast handler om arbejdet med det formål. Det social-diakonale arbejde i Jerusalem har sit udgangspunkt i Guds kærlighed til sit folk og til os - og gennem arbejdet vil vi gerne vise vores kærlighed til de jødiske folk, en af kerneværdierne i arbejdet.

Ellen Hessellund Mikkelsen taler med Krista Andersen, Hanne og Leif Toft samt Alice og Arne Bruun om det social-diakonale arbejdes historie gennem de første 40 år i Jerusalem.

Pga. corona-situationen og de store afstande er interviewene optaget på Skype. Så man må derfor ikke forvente studie-kvalitet denne gang ;)

Den første podcast blev udgivet tidligere på året og handler om de allerførste år fortalt af Aase og Per Weber. Den tredje og sidste i serien kommer til efteråret og handler om det andet formål: At give kristne Bibelens syn på Israel.

Både den første og den anden podcast ligger nu tilgængelig på Ordet og Israels podcastkanal hos Podbean. Her ligger også flere andagter og nyheder. Hvis man har lyst til at følge med på Podbean-kanalen, kan man vælge ”follow”. Vil man lytte til podcast på sin telefon, kan man downloade Podbean app’en.

Den nemme vej til den anden podcast om Ordet og Israels historie er her:Podcast 2 om Ordet og Israels historie