Overvældende opbakning til Israelsfest

”Wauw!”, var rabbinerens første ord, da han stod på scenen foran godt 700 mennesker, der var kommet for at ønske Israel tillykke med de første 70 år som genfødt jødisk stat. Og så holdt han en meget stærk tale. Der var også tale af generalsekretær Ole Andersen samt hilsner fra både Danmark og Israel. Sangen stod Irit og Jael for. Den var med til at skabe en autentisk israelsk klang i arrangementet.

Og det var overvældende også for Ordet og Israel, at så mange bakkede op om festen. Landssekretær Morten Nielsen udtrykker stor taknemlighed og glæde over festen:

”De gode indslag fra alle medvirkende med taler og sang og den store opbakning fra de 700 deltagere gjorde aftenen til en fantastisk dejlig jubilæumsfest.”

Festen var en hilsen til Israel fra kristne i Danmark og det blev gjort meget konkret ved at der blev indsamlet en fødselsdagsgave til Israel.

”Hele festen blev en dejlig og hjertevarm hilsen fra Danmark til staten Israel og det jødiske folk, som vi vil formidle videre – bl.a. med den indsamlede jubilæumsgave på over 90.000 kr., der fordeles til tre israelske organisationer med sociale formål” , slutter Morten Nielsen.

En kæmpe tak for opbakningen fra alle, der deltog i festlighederne.

Hvis man har lyst til at se eller genopleve festen er der mulighed her: OrdetogIsrael på YouTube