På tur til Garizim

"I sidste uge var vi fra Jerusalem, unge og seniorer, på tur i historiens vingesus - foruden en tur i godt vejr og dejligt fællesskab! Vi var i Samaria - eller Sikem i Det Gamle Testamente og Sykar i Det Nye Testamente - hvor spændende og fantastiske ting har fundet sted op gennem Israels folks historie.

Vi fik lov til at sidde under Orakelegen, ligesom Abraham (1. Mos 12,6), stå på Garizim, Velsignelsens bjerg og se over på Forbandelsens bjerg, som Josva og israelitterne vandrede gennem, da de indtog landet (5. Mos 27,12-13/Jos 8,30), og vi fik lov at drikke vand fra Jakobs Brønd, ligesom Jesus gjorde det (Joh 4)!

Det er stort både at få disse billeder til sin Bibellæsning, samt at blive mindet om Guds trofasthed og vedvarende ønske om frelse op gennem historien - fra Abraham til Moses til Jakob til den samaritanske kvinde til os i dag."

Hvis du også kunne tænke dig at opleve dette og lignende samt være med i et spændende arbejde i Jerusalem, så skynd dig at ansøge om at blive volontør i Face Israel eller YvL - unge, special eller senior. Se mere her: Yad va Lev og Face Israel