Seniorerne er på vej

                                                                                                                                                                                     Foto: Jens Erik Rasmussen

Tidligt torsdag morgen i Billund lufthavn. En lille gruppe friske og spændte seniorer står klar til at gå til gaten og tage mod Frankfurt og derefter Tel Aviv. I håndbagagen har de ikke blot de sædvanlige dokumenter, billet og pas, men også coronapas i flere udgaver, indrejsepapirer og som noget helt nyt: papirer, der berettiger dem til at flyve med Lufthansa og mellemlande i Frankfurt. 

Det har været meget spændende lige til det sidste, og seniorerne og deres lederpar har virkelig knoklet med at holde styr på de mange restriktioner og med at få alle dokumenter klar. Men nu står de her med lettelsens smil og glæder sig til at komme afsted, få rejsen overstået og ende med at sidde i Jerusalem til aftensmads-tid.

De rejsende er Karin og Børge Nielsen fra Ølgod, Connie Juhl fra Agerskov, Edle Kronborg fra Ådum og lederparret Kirsten Rasmussen og Flemming Friis fra Haderslev. Senere følger endnu et par, som fik afrejsen udsat pga coronasmitte.

Vær med til at bede for hele holdet og for deres tid i Jerusalem, at de må bringe lys og velsignelse - og at de må blive beskærmet.

Hvis man vil følge med i holdets færden i Jerusalem kan man gøre det på FaceBook:Yad va Lev Senior.