Spændende foredrag i Fælleskomiteen for Israel

Israels ambassadør i Danmark og lederen af ”Med Israel for Fred” deltager Fælleskomiteen for Israels årsmødedag søndag den 30. april. De vil begge holde et spændende foredrag, som alle er velkomne til at være med til.

Barukh Binah, som er Israels ambassadør i Danmark, vil give en aktuel opdatering om situationen i og omkring Israel netop nu.

Conrad Myrland, som er leder den norske organisation Med Israel for Fred, vil give inspiration til, hvordan man kan støtte Israel, og fortælle om forholdet mellem Israel og USA.

Efter de to foredrag er der generalforsamling i Fælleskomiteen for Israel, der er et netværk bestående af venner af Israel, som kommer fra forskellige kulturelle, politiske og religiøse baggrunde – men alle har en kærlighed til Israel og et ønske om at støtte landet.

 

Ønsker man at komme og lytte til de to spændende foredrag, skal man tilmelde sig til Simon Fish på simon@snedkerfish.dk senest 20. april. Arrangementet finder sted i Det Jødiske Hus i Krystalgade i København.

 

Programmet for dagen ser sådan ud:

 

11.30: Ankomst. Der serveres en let anretning (sandwich).

12.30: Aktuelt foredrag ved den Israelske ambassadør, Barukh Binah

13.30. Pause.

13.45: Inspiration til arbejdet for Israel. Oplæg ved formanden for MIFF Norge, Conrad Myrland. Herefter fælles drøftelse.

15.00: Pause.

15.30: Årsmøde

17.45: Afslutning.