Sponsorløbet 2020 går live

Det er blevet en årlig tradition, at der på sommerstævnet bliver afholdt et sponsorløb til fordel for Yad va Lev arbejdet i Jerusalem. I år er sommerstævnet desværre blevet aflyst pga. den igangværende coronakrise, men i Jerusalem bliver der jo ikke mindre behov for det arbejde, der bliver gjort i Yad va Lev af den grund - nærmere tværtimod faktisk.

Derfor afholder vi selvfølgelig også sponsorløb i år. I stedet for at holde det i Fjellerup holder vi det dog ved Stjernen i Aarhus, hvor en lille flok af løbere vil give deres ypperste for at samle penge ind til arbejdet. Hvis du vil støtte en eller flere af dem i deres indsats, så kan du gøre det lige her:Bliv sponsor.

Løbet vil være lørdag i sommerstævne-weekenden, dvs. den 4. juli kl 14. I år vil løbet dog kun vare 45 min, men omgangene er ca. 300 m, som de plejer at være.

Som noget ekstra i år vil vi også livestreame løbet og samtidig lave et indsamlings show. Her vil man kunne følge med i, hvordan det går de enkelte løbere bl.a. også Hanne Højgaard, der løber i Israel. Der vil være flere konkurrencer, en hilsen fra arbejdet i Jerusalem, en lille andagt og mere endnu! Og undervejs vil der hele tiden også være mulighed for at støtte arbejdet. Følg med her på hjemmesiden eller på facebook/instragram for at se, hvordan du kan være med.