Stadig muligt at komme på kursus i 2020

 

Tilmeldingen til Ordet og Israels kurser i 2020 åbnede 10. september, og siden er der kommet mange tilmeldinger.

Det betyder, at to kurser allerede er fyldt og har venteliste.

Det er imidlertid stadig muligt at få plads på de øvrige kurser, som er Seniorkursus og Bibelkursus.

Seniorkurset er fra 14. - 28.maj, og ledere af kurset er Aase og Per Weber. Holger Haldrup underviser sammen med Harry Højgaard og Per Weber.

Bibelkurset er fra 4. - 14.august. Som noget særligt ved dette kursus rundes det af med et par dage i Jerusalem. Kursusledere er Grethe og Leif Sonne-Mortensen. Undervisningen varetages af Hakon Christensen, Harry Højgaard samt Leif Sonne-Mortensen.

Der kan være varmt både i maj og i august, men Det Danske Hus er godt dækket ind med aircondition, og på undervisnings-turene tages hensyn til udfordringen fra varme og sol.
En  deltager i kurset i august 2019, Judy Jochumsen, skriver: "Nej, det er slet ikke for varmt i august. De fleste troede, at varmen ville påvirke dem mere, end den gjorde. Den gode aircondition, gode skyggesteder ved on-location undervisningen samt nedkølingen i det dejlige badevand i fritimerne, gjorde det bestemt udholdeligt, og vi savnede slet ikke den danske sommer." 

Hvis man ønsker at komme med på et af disse kurser, skal man ikke vente for længe med at tilmelde sig. Se mere om kurserne her på hjemmesiden, hvor også tilmeldingen foregår.