"Tiden går meget hurtigt i Jerusalem"

Både unge og seniorer klar til at gå i synagogen for at høre Esters bog. Anna nederst til højre med lilla hat.

- "Endnu en måned er gået i JoffiHuset. Hverdagen er indtruffet med arbejde med handicappede, maling af lejligheder og pakning af mad på Tacklit. Volontørerne nyder deres hverdag og oplever stor mening med arbejdet", fortæller Anna Knudsen, som er den ene ungleder i JoffiHuset.

Livet som volontør indeholder dog ikke kun en masse hverdage men den sidste måned har også budt på fejring af den jødiske fest Purim og af besøg fra Discipelskolen i den såkaldte Jerusalem-uge.

- "Purim fejrede vi med festmiddag i JoffiHuset, gudstjeneste i synagogen og fest i inde i Jerusalem centrum". Volontørerne kommer tæt ind på den jødiske religion og kultur og ser, hvordan israelerne er meget engagerede i deres højtider.
"Selv rabbineren, som læste Esters bog højt i Synagogen, havde en sjov hat på hovedet sammen med sit traditionelle bedesjal" fortæller Anna og fortsætter

"En hel uge fik vi lov at have besøg af disciplene. Det var en fantastisk uge med undervisning on location, fællesskab og en mulighed for at vokse i troen sammen. Ugen blev afsluttet med en tur til ørkenen (Wadi Og, Masada, Mount Sodom og En Gedi). Turen sluttede af i Det Døde Hav, for som Simon Kammersgaard Back siger, så er det altid godt lige at blive renset efter en tur i ørkenen"

"Vi nyder livet i Jerusalem og ser nu frem til at opleve den kommende højtid - både som pessach og påske.", slutter Anna Knudsen fra Jerusalem