"Vi kan mærke forbønnen".

Hanne Højgaard, den ene del af lederparret i Det Danske Hus, fortæller om Bibelens betydning på Discipelskolen: "Bibelen er omdrejningspunktet i vores hverdag, om vi sidder i undervisningslokalet, i dagligstuen eller er rundt om i Israel."

Det nye hold disciple ankom i sidste uge, og de er nu kommet igang med hverdagen efter deres første sabbat i Israel.

"Vi har snart være sammen en lille uge. I går begyndte hverdagen, efter vi har haft vores introdage, hvor vi på forskellig vis har lært hinanden bedre at kende," fortæller Hanne og fortsætter:"Fællesskabet er lille, intenst og godt og fyldt med masser af indtryk og gode oplevelser."

En af disciplene udtrykker sin oplevelse af de første dage sådan: ”Vi har kun været sammen i 5 dage, og jeg føler allerede, at vi kender hinanden godt”.

"Vi ser frem til de næste mange uger, hvor vi kan få lov at dele hverdag med 21 unge fra DK, heriblandt har vi fornøjelsen af 2 færinger og vores ungmedarbejder.

Vi kan mærke, at vi er omsluttet af forbøn, tak for jer der husker os alle 23.", slutter Hanne sin hilsen.

Tilmelding til Discipelskolen åbner 2 år før start her på hjemmesiden. Efterårsholdet 2021 er netop blevet åbnet, så skynd dig, hvis du vil have en plads. Der bliver hurtigt fyldt op.