Tag til Israel og indstil dit BibelFokus

Det er efterhånden længe siden, Ordet og Israel sidst afholdt kursus i Israel. Men med de lettede coronarestriktioner tyder alt på, at forårets kurser bliver gennemført. Et af dem er BibelFokus. En ny type kursus, som henvender sig til alle, der vil have dybdegående og koncentreret bibelundervisning. Måske noget for dig? Der er stadig ledige pladser.

Kurset løber af stablen 16.-23. maj i Det Danske Hus i Poriya. Derudover er der en kursusdag i Aarhus 26. februar. Her begynder undervisningen, og deltagerne får udleveret materiale, så de kan forberede sig på kurset i Israel. Netop på grund af kursusdagen i slutningen af februar er der en frist for tilmelding, nemlig senest 15. februar.               

Går et spadestik dybere

En del af grunden til at tage på sådan et kursus er selvfølgelig at besøge det fantastiske land Israel. Men med dette kursus er der, som navnet antyder, mere fokus på den koncentrerede bibelundervisning end på for eksempel smukke vandreture og daddelspisning. Der vil stadig være ture. Det vil dog være til steder, som måske er mindre kendte – men som i høj grad egner sig til on location-undervisning.

Ifølge Ole Andersen, som underviser på dette års BibelFokus, er der faktisk stor efterspørgsel efter den slags. Og personligt glæder han sig meget til at skulle undervise ud fra det overordnede tema »Nye opdagelser i Israels fortid, nutid og fremtid«.

»Jeg glæder mig utroligt meget til at få en uge i Israel sammen med andre, der drømmer om at gå på opdagelse i Bibelens land, og sammen med dem få en masse ahaoplevelser. For Israel kan give en fantastisk dybde til forståelse af Bibelen, ligesom Bibelen kaster stærkt lys over Israel før, nu og i fremtiden. Og programmet er fyldt af besøg på spændende steder« lyder det fra den erfarne bibelunderviser.

Kom med på BibelFokus! Læs mere om kurset og tilmeld dig her: Bibelfokus 2022

Udover BibelFokus er der også Bibelkursus i foråret 2022. Se mere her: Kurser i Det Danske Hus