Det skete midt under sabbatsfejringen

Midt under sabbatsfejringen kom der meddelelse om, at myndighedernes netop offentliggjorte restriktioner betød, at alle volontører i Jerusalem skulle rejse hjem hurtigst muligt.

Det var, hvad dette forårs Yad va Lev hold oplevede i sidste uge.

Og siden er der sket en masse, og der har været mange følelser i spil. Fra Jerusalem fortæller Hanne Toft, at holdet viste sig meget gode til at tackle de pludselige omvæltninger. Der blev hurtigt booket nye hjemrejsebilletter, og da det var gjort, blev der fokuseret på den positive udfordring: ”Hvad vil vi nå, inden vi rejser?”

Og så blev der travlt på den gode måde. Der blev planlagt en tur i Jerusalem med undervisning og en ørkentur med overnatning sammen med Hanne og Leif. ”Der var gode oplevelser og nydning af det gode, intense fællesskab til det sidste”, fortæller Hanne Toft og fortsætter: ”Vi fik en fantastisk ørkentur med lidt af det hele: varme (33grader), badning, et par korte vandreture, mudder, bålhygge, stjerneklar himmel og sjakal-jagt :)
”Det var til stor opmuntring og velsignelse at sidde om bålet og høre, hvad hver enkelt tager med sig til Danmark – efter kun 2 måneder i Yad va Lev i Jerusalem.”

I går landede holdet så i Kastrup sammen med de sidste seniorer og discipelskoleelever. Så nu er alle hjemme.

Hanne og Leif er – midt i de triste omstændigheder - fyldt af taknemlighed: ”Kæmpe TAK til YVL F 20 for jeres vidunderlige måde at være på, jeres måde at tjene på og tackle omvæltninger på. I har velsignet så mange i Jerusalem. Nu beder vi om, at I må sprede lys og håb i Danmark – den næste tid. L’hitraot.”

Vi vil også opfordre alle jer, der læser dette, til at bede for disciple, seniorer og unge volontører, som måtte hjem før tid, med tak for alt det, de nåede. Bed også for vores faste medarbejdere, som er blevet i Israel.