En kur til biblioteket i Det Danske Hus

I løbet af den sidste måned har der været to fyldte kurser, og i den kommende tid kommer volontører fra Jerusalem, et arbejdshold fra Danmark, en gruppe fra norsk Ordet og Israel og til sidst Joffis minibibelskole forbi.

”Det Danske Hus fyldes af gode og hyggelige folk året rundt. Folk, som har valgt at bruge tid og penge på at komme på Discipelskole eller kursus. Folk, som ønsker at dykke dybere i Guds ord i det land, hvor Ordet blevet givet os. Vi håber og ønsker, at I, som har været omkring Det Danske Hus er kommet beriget hjem til Danmark både menneskeligt og åndeligt.”

Hanne og Harry kommer til Danmark til sommer og deltager på sommerstævnet og ser frem til et gensyn med de mange, de har mødt i Det Danske Hus. ”Vi håber RIGTIG MEGET, at vi ses på Ordet og Israels sommerstævne den 6.- 8. juli i Fjellerup.”, siger Hanne og fortsætter:

”Et par gange om året er vi også velsignet med folk, som for egen regning kommer ned med det formål at hjælpe med at vedligeholde skolen. Det er fantastisk, og vi er dybt taknemmelige.

På Jubilæumskurset havde vi besøg af Christian Lund, som på eget initiativ havde tilbudt at gøre vores lille bibliotek mere brugervenligt. Med god hjælp fra Bente Petersen fik han i løbet af 14 dage sorteret og emne-inddelt vores bøger. TUSIND TAK, det er så meget nemmere at finde en bog nu!”, slutter Hanne fra Poriya.